Foto från Ramada Residence Marina del Sol
Foto från Ramada Residence Marina del Sol
Foto från Ramada Residence Marina del Sol
Foto från Ramada Residence Marina del Sol
Foto från Ramada Residence Marina del Sol

Adress: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Residence Marina del Sol


En destination året runt som Costa del Sol, Spanien, Ger alla semesterfirare möjlighet att fly till sol, hav och sand när stressen i det dagliga livet och dåligt väder blir för mycket, vilket gör att tidsdelning or Fraktionerat ägande här en idealisk semesterinvestering. Ramada Residence Marina del Sol erbjuder mer än bara tillgång till de många närliggande stränderna - du kommer aldrig att bli uttråkad av det breda utbudet av bekvämligheter och aktiviteter, varken på eller en kort bit från resorten. Dess unika layout gör att du även under högsäsong kan koppla av i lugn och ro. Boendet har en mängd olika studio-, ett- och tvårumslägenheter som ger dig flexibiliteten att bestämma exakt vad du behöver när du är borta.

På anläggningen väntar tre pooler, en mängd restauranger och snackbarer - som sträcker sig från familjeinrättningar till mysiga krokar reserverade för par - och ett underhållningsprogram med olika föreställningar och barnklubb hela dagen. Njut av att vakna upp till soluppgången, en dag med att arbeta på din solbränna eller utforska det rika lokala området och sedan smutta på cocktails när solen går ner. Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning och Fraktionerat ägande till återförsäljning med Ramada Residence Marina del Sol.

Ramada Residence Marina del Sol faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Spelrum, Livsmedelsaffär, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (9.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Malaga - (17 miles - 27 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Ramada Residence Marina del Sol timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Residence Marina del Sol innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Residence Marina del Sol varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Residence Marina del Sol

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Residence Marina del Sol-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Residence Marina del Sol.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ramada Residence Marina del Sol kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.