Foto från Ramada Residence Marina del Rey
Foto från Ramada Residence Marina del Rey
Foto från Ramada Residence Marina del Rey
Foto från Ramada Residence Marina del Rey
Foto från Ramada Residence Marina del Rey

Adress: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Residence Marina del Rey? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ramada Residence Marina del Rey är en exklusiv resort med utsikt över det arabiska slottet Sohail, för att inte tala om panoramautsikt över Medelhavet och närliggande bergskedjor. Ramada Residence Marina del Rey är crème de la crème när det kommer till tidsdelning or Fraktionerat ägande. Det kan hittas högt uppe i Spaniens berömda Costa del Sol och kuststäder som Malaga och Marbella ligger en kort bilresa bort. Anläggningen erbjuder rymliga lägenheter med ett och två sovrum som är fyllda med bekvämligheter men ändå behåller sin bekväma charm och sover upp till sex personer samtidigt. Om du vill visa upp din kulinariska känsla när du är på semester, finns allt till hands för att hjälpa dig - eller njuta av att äta ute på de många typerna av mat som finns i både omedelbara och lokala områden.

Om du älskar att utforska och njuta av historia och kultur, resa till det kungliga Sevilla eller magnifika Córdoba, en romersk grundad stad som är värd för en invecklad, fantastisk moské. Att resa bara längre bort gör att du också kan bevittna den visuella behandlingen som är det legendariska Alhambra Palace. För tidsdelning or Fraktionerat ägande som ger dig tillgång till allt detta och mer, Rese och fritid rekommenderar att överväga Ramada Residence Marina del Rey.

Ramada Residence Marina del Rey Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand (närliggande), Casino (9.0 miles), Barnomsorg (i närheten), Barnens pool (i närheten), Motionutrustning (Närliggande), Fiske i närheten, Spelrum (i närheten), Golf (2.0 Mil), Livsmedelsaffär (i närheten), Live underhållning (närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (närliggande), Restaurang i närheten, Snackbar (i närheten), Tennis (närliggande), Vattenskidåkning (2.0 miles) Vindsurfing (2.0 miles),
Flygplats
Malaga - (17 miles - 27 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Ramada Residence Marina del Rey timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Residence Marina del Rey innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Residence Marina del Rey varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Residence Marina del Rey

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Residence Marina del Rey-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Residence Marina del Rey.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Ramada Residence Marina del Rey kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.