Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey
Foto på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey

Adress: Marina del Rey, Ctra. de Cádiz km 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Marina del Ray finns mellan Benalmadena Costa och Marbella på Costa Del Sol i Spanien. Anläggningen har ett högt läge med oavbruten utsikt över Medelhavet och avlägsna bergskedjor. Rese och fritid Tror att på grund av kuststäderna Fuengirola, Marbella och Malaga är det bara en kort bilresa bort människor som är intresserade av Fraktionerat ägande På Marina del Ray bör du kunna hitta bra shoppingmöjligheter, ett spännande nattliv plus gott om sport och fritidsaktiviteter, inklusive många golfbanor att välja mellan.

Någon som är intresserad av Fraktionerat ägande På Ramada Residence Marina del Rey hittar du lägenheterna i ett villakomplex med traditionell andalusisk design med utsikt över havet och slottet Sohail i Fuengirola. Lägenheterna på denna resort är luftkonditionerade. kommer i en rad studior, ett-, två- och tre sovrumsenheter med bekväma möbler och en rad bekvämligheter inklusive fullt utrustade pentryn.

Bekvämligheter på Ramada Residence Marina del Rey inkluderar privata trädgårdar och två kompakta pooler, vilket gör det till den perfekta platsen för en lugn semester fylld med sol och avkoppling. Aktiviteter på denna resort inkluderar tennis, ridning och bowls. Det finns också över fyrtio golfbanor i närheten, gott om sandstränder och vattensporter så gästerna bör alltid hitta något att göra.

Ramada Fractional Ownership Marina del Rey Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Fitnesscenter, Presentbutik eller tidningskiosk, Bankomat, Bankomat, Spa, Massage: Nattklubb, Pool, Biljard eller biljard, Utomhuspool - Totalt antal pooler: 2
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (närliggande), Strand (närliggande), Casino (9.0 miles), Barnomsorg (i närheten), Barnens pool (i närheten), Motionutrustning (Närliggande), Fiske i närheten, Spelrum (i närheten), Golf (2.0 Mil), Livsmedelsaffär (i närheten), Live underhållning (närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (närliggande), Restaurang i närheten, Snackbar (i närheten), Tennis (närliggande), Vattenskidåkning (2.0 miles) Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Malaga, 17 miles
Checka in ut
Lördag Söndag

Köpa Ramada Fractional Ownership Marina del Rey timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ramada Fractional Ownership Marina del Rey innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ramada Fractional Ownership Marina del Rey varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ramada Fractional Ownership Marina del Rey

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Ramada Fractional Ownership Marina del Rey-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Ramada Fractional Ownership Marina del Rey.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Ramada Fractional Ownership kan Marina del Rey vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.