Foto av Slaley Hall
Foto av Slaley Hall
Foto av Slaley Hall
Foto av Slaley Hall
Foto av Slaley Hall

Adress: Slaley Hall, Slaley, Hexham, Northumberland, NE47 0BY, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Slaley Hall? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Slaley Hall Estate finns på 1000 hektar av nordumbriska hedarskogen i en avskild skogsröjning som befinner sig ungefär en halvtimme bort från Newcastle City, England. Denna lyxiga golfanläggning besitter en edwardian herrgård och ett urval av oklanderligt inredda stugor till deras tidsdelning Ägare med underbar skogsutsikt över jaktbanan mot skogen.

Rese och fritid Tro logerna tillgängliga som tidsdelning Boende på Slaley Hall erbjuder en rymlig, varm och modern inredning. Stugorna består av två till fyra sovrumslägenheter med separat vardagsrum och matsal och större stugor med plats för upp till åtta personer. Faciliteter som finns på logerna inkluderar luftkonditionerade rum, fullt utrustat kök, ljudsystem, telefon, tv och dvd-spelare och tvättmaskin torktumlare.

Faciliteterna på denna lyxiga semesterorten inkluderar två golfbanor, inomhuspool, bastu, skönhetssalong, ångbastu och jacuzzi. Vidare finns det ett utbud av Äventyrsaktiviteter tillgänglig på Slaley Hall från 20.00 £ £ inklusive terrängkörning, fyrhjuling, bågskytte, lerduveskytte och mountainbike. Anläggningen har också tre restauranger som serverar färska, lokala råvaror med ett omfattande utbud av öl och vin.

Köper Slaley Hall timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Slaley Hall innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Slaley Hall varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning i Slaley Hall

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Slaley Hall-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Slaley Hall.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Slaley Hall kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.