Foto av Predator Ridge - Falcon Point Villas
Foto av Predator Ridge - Falcon Point Villas
Foto av Predator Ridge - Falcon Point Villas
Foto av Predator Ridge - Falcon Point Villas
Foto av Predator Ridge - Falcon Point Villas

Adress: 301 Village Center Place, Vernon, British Columbia, V1H 1T2, Kanada
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.predatorridge.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Predator Ridge - Falcon Point Cottages? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Predator Ridge - Falcon Point Villas till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Predator Ridge - Falcon Point Villas anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, Öppen spis
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Klubbhus, Fitnessrum - Utrustat, Golf, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool - Inomhus, Simbassäng - Utomhus, Tennis, Bubbelbad Spa eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Strand, Båt Marina / Lansering, Biluthyrning, Kasinospel, Dag Spa, Underhållning - Levande, Fiske, Livsmedelsaffär / Supermarket, Ridning, Sjö, Racketboll, Vattenskidåkning
Flygplats
Kelowna / YLW 25 Miles / 40 KM
Checka in ut
Fredag

Njut av ett hem hemifrån erfarenhet på Predator Ridge - Falcon Point Villas

När du köper timeshare på fastigheter som Predator Ridge - Falcon Point Villas, är du garanterad en årlig get away. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik och fredlig paus från ditt vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Predator Ridge - Falcon Point Villas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Predator Ridge - Falcon Point Villas varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Predator Ridge - Falcon Point Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Predator Ridge - Falcon Point Villas. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Predator Ridge - Falcon Point Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Predator Ridge - Falcon Point Villas kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.