Foto av Powder's Edge
Foto av Powder's Edge
Foto av Powder's Edge
Foto av Powder's Edge
Foto av Powder's Edge

Adress: 4050 Whistler Way, Whistler, V0N 1B4, Kanada
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: vacationcondos.com/#/resort-detail/powders-edge

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Powder's Edge? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Powder's Edge platser du bara några steg från Whistler Express Gondola. De tidsdelning har lyxiga lägenheter med två sovrum + loft med fullt utrustade kök och privata bubbelpooler med utsikt över byn. Svitens HD-kabel-TV och gratis WiFi ger hembekvämligheter, medan det bästa läget ger dig en maximal Whistler Village-upplevelse.

Bekvämligheterna inkluderar pool - utomhusuppvärmd, bubbelpool - utomhus, fitnesscenter, tennisbana, kompletta kök

Köper Powder's Edge timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Powder's Edge innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Powder's Edge varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Powder's Edge

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Powder's Edge-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Powder's Edge.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Powder's Edge kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.