Foto av Pine Lake Resort
Foto av Pine Lake Resort
Foto av Pine Lake Resort
Foto av Pine Lake Resort
Foto av Pine Lake Resort

Adress: Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Pine Lake Resort


Sink i landet lycka med tidsdelning På Pine Lake Resort i Lancashire, England. Beläget nära Lake District sörjande naturliga skönhet, tar allt som behövs ett steg utanför din vackra skandinaviska stilstuga för att du ska kunna njuta av den fantastiska utsikten över vattnet. Njut av en dag på sjön genom att spendera timmar som fiskar i lugn och ro, eller utnyttja vattensporterna, inklusive vattenskidåkning, paddling och segling. Om vädret vänder, gå till inomhuspoolen med spa och jacuzzi för att hålla dig varm och avslappnad utan att behöva lämna orten. Med hemtrevliga logi och allt du behöver för att kombinera en romantisk eller familjen middag, kommer du noggrant att njuta av kvällsrestaurangen och äta dig själv med en friluftsmåltid på ditt däck, där några av lokalbefolkningen (mestadels svanar och ankor!) Kommer att gå med du.

Minnesvärda lokala dagar är alla en del av upplevelsen på orten, med sin idealiska plats för verksamhet. Huvud upp vägen till Lake District National Park eller Yorkshire Dales för oöverträffad utsikt, eller till Morecambe för unhurried strand promenader. Med tidsdelning På Pine Lake Resort, Rese och fritid Tro att allt är möjligt.

Pine Lake Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, delvis / full) Matta (alla enheter) Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (vissa enheter)
Resort faciliteter
Vattenskid Sjö Båtliv Fiskepool (inomhus) Träningsutrustning Bastu Bubbelbad / bubbelpool Lekplats Liveunderhållning Handikappvänligt Tvättservice Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Beach (12.0 miles) Golf (3.0 miles) Ridning (2.0 miles) Medicinsk anläggning (1.0 miles)
Flygplats
Manchester - 75.0 miles / 120.0 km
Checka in ut
lördag

Köper Pine Lake Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pine Lake Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pine Lake Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pine Lake Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pine Lake Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pine Lake Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Pine Lake Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.