Foto av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations
Foto av Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations

Adress: Residence Andromede, Macot la Plagne, Bellentre, 73210 Aime, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Rese och fritid erbjuder Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations i Frankrike. Anläggningen ligger centralt i Belle Plagne i hjärtat av skidområdet Paradiski. Det är en fotgängare, välkomnande, familjevänlig sportanläggning som ligger i en naturskön Savoyard natur.

Består av stora träbostäder med skiffertak som de perfekt blandar sig i landskapet. Denna skid-in, skidåkning söderläge bostad är alla fullt utrustade lägenheter med balkong eller terrass.

Idealiskt beläget nära ESF i hjärtat av orten, vilket ger dig enkel tillgång till många underhållningar och affärer. Det finns två närliggande restauranger som erbjuder erbjudanden.

La Plagne ligger i hjärtat av Tarentaise-dalen, en unik plats, som ligger uppe i Savoie-regionen. Det är en livlig, familjevänlig sport tidsdelning tillflykt. En utgångspunkt för skidområdet Paradiski, glaciär och många naturvandringar.

Aktiviteter i skidområdena La Plagne och Paradiski inkluderar över 400 km nedförsbackar. Det finns tre toppmöten över 3,000m. Heli-skidåkning, olympisk bobsledspår, snö quads, mono-bob och mer. Gym. Barnklubbar eller ESF-skidlektioner.

Köp Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Pierre & Vacances Belle Plagne les Constellations kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.