Foto av Pestana Village
Foto av Pestana Village
Foto av Pestana Village
Foto av Pestana Village
Foto av Pestana Village

Adress: Pestana Village, Estrada Monumental 194, Sao Martinho, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.pestanavacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pestana Village


Pestana Village kan hittas på ett utmärkt läge med enkel tillgång till staden Funchal, Portugal. Gästerna hittar en rad fantastiska restauranger i närheten, plus en rad aktiviteter för att njuta av whist på semester, till exempel att besöka presidentpalatset och CR7-museet tillägnad Cristiano Ronaldo.

De letar efter tidsdelning Här kommer du att hitta orten som ligger på fem tunnland anlagda trädgårdar. Anläggningen är inredd i en traditionell Madeira stil i ett försök att bevara områdets historiska arv. Hotellets trädgårdar ger en stor avkoppling plus resort erbjuder ett underbart utbud av bekvämligheter i en fyrstjärnig standard inklusive en inomhus- och utomhuspool, restaurang på plats, bar vid poolen och inomhussalong. Gästerna kan också njuta av faciliteterna i den angränsande anläggningen Pestana Miramar.

Boendet kommer i en rad studio, en- och två-rumslägenheter med plats för upp till sex personer. Alla enheter har balkonger med utsikt över trädgårdarna eller poolen. Många toalettartiklar tillhandahålls och att enheterna regelbundet underhålls av hushållning. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att Pestana Village ger en bra semester investering.

Pestana Village faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelpool / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Casino (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag, måndag

Köper Pestana Village timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Village innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Village varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Village

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Pestana Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Village kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.