Foto av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Foto av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Foto av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Foto av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Foto av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Adress: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.pestanavacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort


Pestana Promenade Hotel Ocean Resort ligger på ön Madeira, och har ett av de största poolkomplexen på ön, och med 1,100 kvadratmeter inomhus- och utomhuspooler är det enkelt att se varför. Badplatserna på orten inkluderar en infinity pool, en lap pool och en tropisk lagun. Rese och fritid Timeshare mäklare vet att du hittar ett bra utbud av saker att göra i närheten som att besöka en av de lokala restaurangerna, ta lokala turer eller få ut det mesta av stranden.

Beläget i Funchal, Portugal, är detta RCI Gold Crown-resort en oceanfront egenskap med en brasiliansk design och stora bostadsutrymmen. Hittade framför strandpromenaden som sträcker sig från Lido Praia Formoso-stranden, hittar gästerna de flesta rummen med havsutsikt. Faciliteterna på orten inkluderar de olika poolområdena, gym och gym, bubbelpool, spa på plats restaurang och bar.

timeshare Återförsäljning på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kommer i en rad studio, en- och två sovrum. Studio enheter kan privata sova två personer medan en- och två sovrum enheter kan privat sova mellan fyra och sex personer. Lägenheterna är välutrustade och inredda till hög standard.

Köpa Pestana Promenade Hotel Ocean Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Promenade Hotel Ocean Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Promenade Hotel Ocean Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Promenade Hotel Ocean Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Promenade Hotel Ocean Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med användning av Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.