Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia
Foto av Pestana Porches Praia

Adress: Praia Senhora da Rocha, 8400-450 Porches, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.pestanavacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Pestana Porches Praia? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I en fantastisk miljö på en klippa omgiven av lummiga trädgårdar och fantastiska vyer hittar du tidsdelning på Pestana Porches Praia. Denna resort, belägen i Algarve, Portugal, erbjuder gästerna den ultimata destinationen för att skapa minnen för livet. Din stora och välutrustade lägenhet väntar på att omsluta dig i en känsla av semesterlyx, och du hittar en stor balkong för att äta utomhus.

Resortens saltvattenpool är alltid en hit, och en mindre barnpool finns i närheten så att du verkligen kan koppla av i vetskapen om att dina barn har lika roligt som du. Gästerna kan också utnyttja faciliteterna på Viking hotel bredvid, inklusive restauranger, barer, utomhuspooler och det populära hälsocentret med jacuzzi, bastu, ångbad, gym och massörer.

Anläggningen har utsikt över Atlanten och erbjuder direkt tillgång till en skyddad strand. Du hittar också en gratis transferservice till Armacao de Pera om du vill ge dig ut från området. Staden Porches är hem för många historiska byggnader och pittoreska kaféer, och Albufeira ligger en kort bilresa bort. Rese och fritid timeshare-mäklare rekommenderar starkt att överväga din nästa semesterinvestering på Pestana Porches Praia.

Pestana Porches Praia Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpool, Träningsutrustning, Spelrum, Liveunderhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Pool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Båtliv (9.0 miles), Golf (6.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles),
Flygplats
- (33 miles - 53 km)
Checka in ut
lördag

Köper Pestana Porches Praia timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Porches Praia innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Porches Praia varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Porches Praia

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Porches Praia. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Pestana Porches Praia.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Pestana Porches Praia kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.