Foto av Pestana Palms
Foto av Pestana Palms
Foto av Pestana Palms
Foto av Pestana Palms
Foto av Pestana Palms

Adress: Pestana Palms Ocean Aparthotel, Rua do Gorgulho, nr 15-17, 9000-107 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestana.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Pestana Palms


Inbäddat längs Madeira kusten är där du hittar Pestana Palms, en helt unik och miljövänlig timeshare resort som Rese och fritid Timeshare mäklare är stolta att erbjuda för återförsäljning. Dess cylindriska "Tower" lägenhetsbyggnad var designad med oavbruten utsikt i åtanke, och från de fantastiska morgon soluppgångarna över kullarna i huvudstaden Funchal till de spektakulära kvällssolnedgångar som gnistrar över havets vågor, svika det inte. För dem som vill ha en semester långt ifrån maddingmassan, erbjuder orten oöverträffad lugn och ro, särskilt inom de vackert bevarade trädgårdarna med utsikt över havet.

Faciliteterna inkluderar gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen, fullständig luftkonditionering, daglig städning, fri underjordisk parkering för att hålla bilarna svala under dagen och gratis frukostbuffé. Detta serveras inom tornrestaurangen och på balkongen där du, om du har tur och havet är lugnt, kan du till och med upptäcka några delfiner medan du äter. Dessutom detta tidsdelning Utväg är inte bara ett underbart semestermål, utan också en bra bas för att utforska resten av ön. Genom att välja Pestana Palms kommer du inte att bli besviken.

Pestana Palms faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Spelrum, Gym, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelbadkar,
Närliggande faciliteter
Casino (2.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (1.0 miles ), Vindsurfing (1.0 miles),
Flygplats
Madeira (22kms)
Checka in ut
(Veckor) måndag

Köper Pestana Palms timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Palms innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Palms varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Palms

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Palms. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Palms.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Palms kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.