Foto av Pestana Miramar
Foto av Pestana Miramar
Foto av Pestana Miramar
Foto av Pestana Miramar
Foto av Pestana Miramar

Adress: Pestana Miramar, Rua Imperatriz D. Amélia, Estrada Monumental 182/194, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: pestana.com/en/hotel/pestana-miramar-madeira

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning i Pestana Miramar


RCI Gold Crown Resort Pestana Miramar ligger bland vackra gräsmattor och trädgårdar, bara 300 meter från stranden i denna underbara region på Madeira. Gäster här kommer att hitta ett brett utbud av saker att göra i närheten, inklusive en rad fantastiska restauranger, offentliga trädgårdar, bergsleder och kryssningar bland annat.

Rese och fritid timeshare-mäklare tror att denna resort är stolt över att försöka erbjuda sina gäster allt de kan tänkas önska sig när de är på semester. Anläggningen har fyra restauranger, en sötvattensutomhuspool med separat barnområde och poolbar, uppvärmd inomhuspool, spelrum med biljardbord, frisörsalong, hälsoklubb med gymutrustning, bastu, bubbelpool och jacuzzi. timeshare Ägarna här hittar massage finns tillgängliga till en nominell avgift plus en tvättservice finns på denna underbara resort.

Lägenheterna finns i en rad studior, ett- och tvårumsenheter för mellan två och sex personer. Gästerna här kommer att hitta boendet som ska inredas på ett subtilt sätt som anstår dess läge i Funchal, Portugal. Lägenheter kl Pestana Miramar kommer vanligtvis med ett fullt utrustat pentry, kabel-TV, telefoner med direktanknytning, privat badrum, hårtork och privat balkong.

Pestana Miramar Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Spelrum, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Casino (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (5.0 miles), Livsmedelsaffär (I närheten), Medicinsk utrustning (Närliggande), Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash Tennis (i närheten),
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag, måndag

Köper Pestana Miramar timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Miramar innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Miramar varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Miramar

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Miramar. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pestana Miramar.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Miramar kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.