Foto av Pestana Madeira Beach Club
Foto av Pestana Madeira Beach Club
Foto av Pestana Madeira Beach Club
Foto av Pestana Madeira Beach Club
Foto av Pestana Madeira Beach Club

Adress: Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo António Nobre, nº1, 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestana.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Pestana Madeira Beach Club


Vid ankomsten till din tidsdelning i Pestana Madeira Beach Club i Funchal, Portugal, säger du, "Bela, bela!" Detta havs paradis erbjuder enastående omgivningar - från sina glasskärmar som erbjuder fantastisk havsutsikt, medan du ligger i sängen, till dess otroliga läge ovanpå klipporna som ser över bukten i Funchal och havet bortom.

Komfort och stil blandar sig i din attraktiva svit eller lägenhet - med luftkonditionering, kan du koppla av och svalna efter en dag att bada i solen vid infinity poolen eller svettas på det omfattande hotellets gym. När du har spruced upp - eller ens om du inte har det - ta en tur nerför att välja mellan en mängd prisbelönta restauranger som erbjuder en bra middagsupplevelse för att täcka dina dagar.

Anläggningen ligger i en idealisk miljö nära stränder och shopping, och i närheten Funchal är en badstad med en elegant men avslappnad atmosfär - ett utmärkt ställe att stanna för dagen, oavsett om du är en familj med barn eller ett par på en romantisk resa. Det finns verkligen något för alla. Med stolthet, Rese och fritid timeshare mäklare presentera Pestana Madeira Beach Club.

Pestana Madeira Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Fitnessutrustning, Fiske, Frisörsalong, Gym, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Simbassäng, Tennis, Spabad /
Närliggande faciliteter
Casino (närliggande), Golf (4.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (1.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) måndag

Köper Pestana Madeira Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Madeira Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Madeira Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Madeira Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Madeira Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pestana Madeira Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Pestana Madeira Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.