Foto av Pestana Carlton Tower Suites
Foto av Pestana Carlton Tower Suites
Foto av Pestana Carlton Tower Suites
Foto av Pestana Carlton Tower Suites
Foto av Pestana Carlton Tower Suites

Adress: Pestana Carlton Madeira Hotell, Largo Antonio Nobre, No1 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestana.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Pestana Carlton Tower Suites? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Pestana Carlton Tower Suites ligger i Funchal i ett lugnt läge vid Madeiras södra kust, nära staden och marinaen. Det finns nästan tre hundra lägenheter i denna avkopplande semesteranläggning, varav några är sviter, alla möblerade med bekvämligheter, inklusive plattskärms-TV, luftkonditionering, kök och kylskåp. Det finns en balkong med utsikt över berget, trädgården, poolen eller havet och en utmärkt daglig städservice, vilket gör att rummen är väl presenterade.

Denna tidsdelning resort erbjuder barer och högsta kvalitet restauranger med fantastisk utsikt och utmärkt mat och service att matcha. Det finns tre pooler, både inomhus och utomhus, en jacuzzi och turkiskt bad. Det finns också en vackert underhållen trädgård. Personalen på Pestana Carlton Tower Suites är vänlig, artig och hjälpsam och erbjuder en hög personlig service, vilket gör din vistelse ännu mer angenäm.

Rese och fritid timeshare mäklare är glada att kunna erbjuda timeshare av denna standard från Pestana Group i hopp om att det kommer att erbjuda dig och din familj många års utmärkt boende. Med fantastiska stränder, bergsvandringar runt det vulkaniska området Madeira, kunde du inte vara bättre placerad för att njuta av din semester.

Pestana Carlton Tower Suites faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Fitnessutrustning, Fiske, Frisörsalong, Gym, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Simbassäng, Tennis, Spabad /
Närliggande faciliteter
Casino (närliggande), Golf (4.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Squash (I närheten), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) måndag

Att köpa Pestana Carlton Tower Suites timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Carlton Tower Suites innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Carlton Tower Suites varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Carlton Tower Suites

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Carlton Tower Suites. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pestana Carlton Tower Suites.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Pestana Carlton Tower Suites kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.