Foto av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto av Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto av Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Adress: Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugal
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/luxury-collection-algarve-en

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Pestana Alvor Praia Luxury Collection? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Smakämnen Pestana Luxury Collection är ett urval av studio, ett sovrum och två sovrum tidsdelning lägenheter. Dessa erbjuder en unik upplevelse till medlemmar av högsta kvalitet. Ägare kan flyga till sin egen privata reträtt som ger maximal komfort och njutning. Medlemmar kommer att välkomnas med en vänlig, personlig service, där alla dina behov kommer att delta.

Lägenheterna på Alvor Luxury Collection ligger på Pestana Alvor Praia Hotel, precis vid den magnifika Tres Irmaos-stranden som ger enkel tillgång till strandrestauranger och gyllene sand. Faciliteterna inkluderar inomhuspool, utomhuspool, hälsoklubb, gym, turkiskt bad, bastu, frisörsalong, hälsocenter med behandlingsrum och två restauranger och barer. Pestana Alto Golf är 1km bort för golfentusiaster och ett tenniscenter med 2 alla väder tennisbanor och 7 lerbanor.

Trädgårdslägenheterna är också en del av Alvor Praia Luxury Collection och har samma standarder, men ligger i andra änden av hotellet (på höger sida om hotellet om du vetter mot havet) med fantastisk havsutsikt och med utsikt över ett vackert trädgårdsområde.

Köper Pestana Alvor Praia Luxury Collection timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Alvor Praia Luxury Collection innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Alvor Praia Luxury Collection varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning i Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Alvor Praia Luxury Collection. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Pestana Alvor Praia Luxury Collection.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Pestana Alvor Praia Luxury Collection kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.