Foto av Pestana Alvor Park
Foto av Pestana Alvor Park
Foto av Pestana Alvor Park
Foto av Pestana Alvor Park
Foto av Pestana Alvor Park

Adress: Adega, Quinta do Ribeiro, Alvor, 8501-904 Alvor, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pestanavacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Pestana Alvor Park? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Pestana Alvor Park, som ligger på den fantastiska Algarve i Portugal, är en tidsdelning utväg som erbjuder en sann hemtrevlig känsla. Fullt utrustat för par, familjer eller ensamresenärer, visar detta 4-stjärniga hotell populärt hos våra kunder år efter år, och det är lätt att se varför. Du kommer att ha din egen lägenhet inför det vackra blåa havet - och glöm inte att den enorma stranden anses vara en av de tre bästa stränderna i Europa. Din möblerade balkong kommer att välkomna dig för morgonkaffe och frukost, och du hittar dig själv över den naturliga scrubland som är hem för många fågelarter.

Den typiska portugisiska fiskebyn Alvor spelar värd för en vacker hamn, och utmärkta skaldjursrestauranger ligger bara några minuter från orten. På plats hittar du stora slutna trädgårdar där barn säkert kan leka, tillsammans med simbassänger som erbjuder grunda barnzoner för din sinnesfrid. Det finns också ett bibliotek om du glömde att ta med en bra bok, och se till att hejda på utvägens räddningskatt, Lucky, när du checkar in. Rese och fritid timeshare mäklare kunde inte vara mer stolta över att erbjuda återförsäljningsmöjligheter i Pestana Alvor Park.

Pestana Alvor Park faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (alla enheter, del / minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Barnpool, Fitnessutrustning, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (2.0 miles), Casino (2.0 miles), Konferensmöjligheter (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf i närheten, Livsmedelsaffär (närliggande), Frisör Dykning (närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Faro - (48 miles - 77 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köper Pestana Alvor Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Pestana Alvor Park innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Pestana Alvor Park varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Pestana Alvor Park

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Pestana Alvor Park. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Pestana Alvor Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare med användning av Pestana Alvor Park kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.