Foto från Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa
Foto från Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa
Foto från Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa
Foto från Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa
Foto från Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa

Adress: Playa Fanabe, Costa Adeje, 38660 Adeje, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Parque del Sol Beach Club, Teneriffa


Spanien är en av Storbritanniens favoritresmål för en mängd anledningar: temperaturerna är trevliga; maten är riklig och läcker; arkitekturen är otroligt, och stränderna är många. Teneriffa erbjuder det bästa av Spanien, en unik vulkanisk ö utanför Afrikas kust. Spanska med en afrikansk snedställd, detta är platsen för dem som vet.

A tidsdelning på Parque Del Sol är det bästa valet för en kunnig semesterfirare som hoppas kunna göra det mesta av sin flykt till solen. Med fullt utrustade lägenheter och regelbunden städning, Rese och fritid timeshare mäklare vet att de inte vill vara någon annanstans. Anläggningen ligger inom gångavstånd från två utmärkta stränder och gott om restauranger. De som väljer att stanna kvar för en måltid behöver inte missa men då Infinity Lounge serverar läckra godisar.

Poolen är ett uppfriskande band av blå slingrande genom grunderna, både vackra och roliga, och innehåller ett bubbelpool och en poolbar. Det betyder att om du vill utforska denna fantastiska ö eller koppla av med din familj, har du Parque Del Sol täckt.

Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Gym, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Swimmingpool, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (1.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Frisör (Närliggande), Ridning (7.0 miles) , Dykning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (2.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Fredag ​​tisdag

Köper Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Parque Del Sol Beach Club, Teneriffa.

Någon som tittar på Sälja timeshare genom att använda Parque Del Sol Beach Club, kan Teneriffa vara trygg i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.