Foto av Circle på Paradisus Palma Real
Foto av Circle på Paradisus Palma Real
Foto av Circle på Paradisus Palma Real
Foto av Circle på Paradisus Palma Real
Foto av Circle på Paradisus Palma Real

Adress: Playas de Bavaro KM 0, Bavaro, 23000, Dominikanska republiken
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Circle at Paradisus Palma Real? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En unik och förhöjd upplevelse, kurerad kring alla dina önskemål, där uppmärksamhet på detaljer är nyckeln i The Circle-fastigheten för att sträva efter din totala tillfredsställelse. Ett utsökt kulinariskt All Inclusive-koncept, med utseende och känsla och noggrannhet för att konkurrera med alla icke-all-inclusive-erbjudanden. Ett överlägset fullservice-SPA, i samarbete med världsberömda Natura Bisse, som kommer att ge välförtjänta kungliga behandlingar för alla sinnen att komma till liv. En vattenpark för barnens njutning. Aqua Park är den bästa platsen på orten för barn, kul och massor av leenden som du absolut inte vill missa. Nonstop plaskande och glidande genom vattenrutschbanor är precis vad Aqua Park handlar om.

Köp Circle på Paradisus Palma Real timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Circle på Paradisus Palma Real innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Circle på Paradisus Palma Real varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Circle på Paradisus Palma Real

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Circle på Paradisus Palma Real. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Circle på Paradisus Palma Real.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Circle på Paradisus Palma Real kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.