Foto av Ona Cala Pi Club
Foto av Ona Cala Pi Club
Foto av Ona Cala Pi Club
Foto av Ona Cala Pi Club
Foto av Ona Cala Pi Club

Adress: Urbanizacion Torre Cala Pi, Solar 7, Llucmajor, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: onahotels.com/apart-hotel-cala-pi-mallorca.html

Klicka här för att se fler lägenheter till salu och hyra på Ona Cala Pi Club


Ona Cala Pi Club av Onagrup Vacations erkänner vikten av familjesamhället. Livet kan bli hemskt upptagen så det här fantastiska boendeet i Mallorca, Spanien garanterar att du kommer att få det bästa möjliga tidsdelning semester under de speciella stunder där du äntligen kan fly.

S-formkomplexet har direkt tillgång till stranden, vilket ger dig gott om tid att koppla av och återställa din känsla. Plus, utomhuspooler på plats hjälper dig att förbättra din solbränna. Det finns också en bubbelpool, gym, kvällsunderhållning och barnklubb för din fritid. Under tiden är familjen måltider gott och gott i grillrestaurangen eller terrassens cafeteria. Under sommaren, Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att du försöker den sköna buffén och drinken vid poolen.

De nästan hundra tjugo rymliga lägenheterna syftar till att behaga och uppfylla alla dina bröds behov. Mysigt med ljus och landlig inredning, alla bekvämligheter med egen balkong, vardagsrum och matsal, luftkonditionering, satellit-TV och CD-spelare, komplett kök och badkar. Havet och tallskogsskyddet lugnar och lugnar sinnena ytterligare. Dessutom erbjuder Ona Cala Pi Club tillgång till intressanta platser och sevärdheter i närheten. Palma flygplats ligger 30 minuters bilresa bort, medan Palma centrum nås på fyrtio kilometer.

Ona Cala Pi Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpool, Träutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Casino (37.0 miles), Golf (12.0 miles), Medicinsk utrustning (12.0 miles), Dykning (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (16.0 miles),
Flygplats
Palma de Mallorca - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
lördag

Köper Ona Cala Pi Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Ona Cala Pi Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Ona Cala Pi Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Ona Cala Pi Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Ona Cala Pi Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Ona Cala Pi Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Ona Cala Pi Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.