Foto från Oasis Holiday Club
Foto från Oasis Holiday Club
Foto från Oasis Holiday Club
Foto från Oasis Holiday Club
Foto från Oasis Holiday Club
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: oasis-holiday.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Oasis Holiday Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Medlemskapets varaktighet är till 2050 med möjlighet att förlänga till 2060. Byt medlemskap med Interval International. Förvaltaren är LASC Corporate Service Ltd i Hong Kong. Säkerhetskopierat med inventeringen av View Talay Holiday Resort i Thailand med Hutchinson Trustee. Det är ett medlemskap med flera destinationer med ett eget utbytessystem. De viktigaste orterna finns i Thailand och i Förenade Arabemiraten.

http://oasis-holiday.com/curort https://www.oasisworlds.com/ru/world/all

Det alternativa medlemskapet betraktas som ett Silvermedlemskap med 3 % rabatt på utflykter, 500 $ rabatt på eventuella uppgraderingar av tidsdelat köp, 5 semesterveckor för vänner, möjlighet att byta till 500 resorter över hela världen via Oasis Exchange.

Årligt medlemskap är guld med 5% rabatt på utflykter, 1000 $ rabatt på uppgraderingar av tidsdelat köp, möjlighet att dela upp veckan i 3+4 dagar, möjlighet att byta till 1000 resorter över hela världen genom Oasis Exchange.

Två veckors ägande är Platinum, 7 % rabatt på utflykter, 5 % rabatt på alla semesteruppgraderingar, 5 % rabatt på SPA på ett antal resorter, gratis barnvakt, 1000 10 $ rabatt på uppgraderingar av tidsdelningsköp, 2500 semesterveckor för vänner , möjlighet att byta till XNUMX orter över hela världen genom Oasis Exchange.

Köper Oasis Holiday Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Oasis Holiday Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Oasis Holiday Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Oasis Holiday Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Oasis Holiday Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Oasis Holiday Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Oasis Holiday Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.