Foto på Nostos Select Vacation Club
Foto på Nostos Select Vacation Club
Foto på Nostos Select Vacation Club
Foto på Nostos Select Vacation Club
Foto på Nostos Select Vacation Club

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.nostosselect.gr

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Nostos Select Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Sedan 1971 har Nostos Select Vacation Club varit spännande semesterfirare i hela Grekland och resten av världen. Som vi vet är Grekland civilisationens vagga i västvärlden, så var är det bättre att semestra? Din tid på Skiathos, Peilion och Kreta kan vara full av filosofi, historia, kultur och till och med en touch av drama!

Nostos Select Vacation Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Varierar per utväg
Resort faciliteter
Varierar per utväg
Närliggande faciliteter
Varierar per utväg
Flygplats
Varierar per utväg
Checka in ut
Varierar per utväg

Köper Nostos Select Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Nostos Select Vacation Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Nostos Select Vacation Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Nostos Select Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Nostos Select Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Nostos Select Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Nostos Select Vacation Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.