Foto från Noble Yacht Club, Hainan
Foto från Noble Yacht Club, Hainan
Foto från Noble Yacht Club, Hainan
Foto från Noble Yacht Club, Hainan
Foto från Noble Yacht Club, Hainan

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Noble Yacht Club, Hainan? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Noble Yacht Club, Hainan till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Noble Yacht Club, Hainan-anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Barnpool, träningsutrustning, spelrum, frisör, hälsoklubb, tvätt, restaurang, bastu, shoppingområde, snackbar, pool,
Närliggande faciliteter
Stranden (i närheten), golf (i närheten), medicinska anläggningar (i närheten), dykning (i närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten),
Flygplats
Meilan - (19 km)
Checka in ut
Fredag

Njut av en hemupplevelse på Noble Yacht Club, Hainan

När du köper timeshare på fastigheter som Noble Yacht Club, Hainan, är du garanterad att du kommer undan varje år. Det blir snabbt ditt hem hemifrån och erbjuder en unik, lugn paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Noble Yacht Club, Hainan innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Noble Yacht Club, varför inte Hainan försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Noble Yacht Club, Hainan

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Noble Yacht Club, Hainan. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Noble Yacht Club, Hainan.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Noble Yacht Club, kan Hainan vara säker på att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.