Foto på nästa generations RCI-poäng
Foto på nästa generations RCI-poäng
Foto på nästa generations RCI-poäng
Foto på nästa generations RCI-poäng
Foto på nästa generations RCI-poäng

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.rci.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Next Generation RCI Points


Nästa generations RCI-poäng är en av de mest respekterade tidsdelning Poängsystem i branschen. Efter att ha ägt lyckligt på din hemort i många år kan du nå en punkt där du känner att det är dags för en förändring. Sprid dina vingar med detta poängbaserade utbytesprogram. Varje år får du en fördelning av poäng som du ska spendera, men du väljer. Systemet i sig ger ett poängvärde till varje utväg, och med RCIs enkla katalog är det enkelt att ta reda på hur många poäng du behöver spendera på din önskade semester. Om du inte har tillräckligt med pengar kan du låna följande års tilldelning, upp till 100% och om du upptäcker att du inte har använt din årliga tilldelning kommer övergångspunkter helt enkelt att rulla över till nästa år.

Tusentals timeshare resorts kommer att vara tillgängliga för dig över hela världen, utöka vad du kan göra och var du kan gå på din nästa semester. Rese och fritid Tror att om du är på marknaden för tidsdelning Poäng, bör du definitivt tänka på att överväga nästa generations RCI-poäng.

Köper nästa generations RCI-poäng timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr nästa generations RCI-poäng innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Next Generation RCI Points varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och vidareförsäljning vid nästa generations RCI-poäng

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Next Generation RCI Points-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med nästa generations RCI-poäng.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av nästa generations RCI-poäng kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.