Foto av MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto av MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto av MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto av MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto av MTC Plus på Grand Tower Inn

Adress: 402 Soi Rewadee, Rama Vi Road, Samsennai, Phayathai, Bangkok, 10400, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.multipletravelclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på MTC Plus på Grand Tower Inn? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


MTC Plus på Grand Tower Inn tidsdelning är nybyggd urban egendom med 24 våningar som är en utmärkt utväg att utforska Bangkok, lokalt känt som Krung Thep. Gå en lugnande session i jacuzzin och bastun eller håll en aktiv takt i det fullt utrustade gymmet. Om du föredrar din fritid med utsikt finns det en elegant utomhuspool på översta våningen. Sola och njut av mat och förfriskningar medan du njuter av panoramautsikten över Bangkok. En mängd olika smakrika internationella rätter finns på hotellets restaurang.

Bangkok behåller storhet och ära av dess berömda förflutna, men Bangkok är fortfarande en modern stad. Det finns spektakulära palats, bländande tempel, Grand Palace,Temple of Reclining Buddha-Wat Pho och Erawan Shrine. Också dig världsberömda flytande marknaden och färgglada Chinatown. Det finns en spännande historia bakom varje av dessa spännande platser. I närheten finns oändliga restauranger, pubar, utställningar, kaféer och shopping eller bara en kort taxi-tur bort.

MTC Plus vid Grand Tower Inn Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Kök (En del enheter, Ingen / Delvis), Mikrovågsugn (Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Konferensmöjligheter, Motionutrustning, Gym, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Bastu, Spa, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (99.0 miles), Båtliv, Fiske, Golf (3.0 miles), Livsmedelsaffär, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Dykning (99.0 miles), Shoppingområde, Tennis (1.0 miles), Windsurfing (99.0 miles)
Flygplats
Bangkok International - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Lördag - 16: 00

Köper MTC Plus på Grand Tower Inn timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr MTC Plus på Grand Tower Inn innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med MTC Plus på Grand Tower Inn varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Sälja och sälja på MTC Plus på Grand Tower Inn

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja MTC Plus på Grand Tower Inn. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med MTC Plus på Grand Tower Inn.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av MTC Plus på Grand Tower Inn kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.