Foto på MTC Plus Club
Foto på MTC Plus Club
Foto på MTC Plus Club
Foto på MTC Plus Club
Foto på MTC Plus Club

Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på MTC Plus Club


Fördelen med MTC Plus Club är att veckorna tillhandahålls i ett "flytande läge".

Vid köp av veckor i MTC Plus Club tidsdelning, du får inte en fast vecka på en viss resort, utan möjlighet att välja när du bokar en resort i en eller annan riktning, samt de datum du vill, för att tillgodose de olika önskemålen på din semester. Club "MTC Plus" - thailändsk klubb, vars orter ligger i olika delar av landet (resortsområde, huvudstad, provinser). Medlemskap i klubben utfärdas till 2031, i enlighet med lagstiftningen i kungariket Thailand.

Allt utbyte mellan resorter inom klubben är gratis. Ägare av klubben har en unik möjlighet att dela upp sin vilovecka i 3 och 4 dagar och vila två gånger istället för en gång för en liten avgift på 50 Euro.

Eftersom klubben är mycket populär och det finns många klubbägare, är incheckningen på klubbens resorter fast (på lördagar), vilket gör att resten kan förenas för klubbägare runt om i världen.

Veckan för innevarande år kan endast användas på basanläggningen under innevarande år. Om du inte planerar att använda veckan på basresorten kan du sätta in den på växlingsorganisationens bank så att du kan besöka var som helst i världen. För att göra detta måste du kontakta serviceavdelningen och meddela den övervakande chefen om din önskan att sätta in en vecka i en viss utbytesorganisation.

För att göra ett byte kan du antingen kontakta serviceavdelningen för att söka byten, eller direkt till utbytesorganisationen via telefon eller på hemsidan. Kontrollera att förvaltningsavgiften för dina veckor är betald, detta är nödvändigt för att kunna boka semester och insättningsveckor.

Köper MTC Plus Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr MTC Plus Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med MTC Plus Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på MTC Plus Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja MTC Plus Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med MTC Plus Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda MTC Plus Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.