Foto på MTC Platinum Club
Foto på MTC Platinum Club
Foto på MTC Platinum Club
Foto på MTC Platinum Club
Foto på MTC Platinum Club

Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på MTC Platinum Club


Fördelen med MTC Platinum Club är att veckorna tillhandahålls i ett "flytande läge".

När du köper veckor i MTC Platinum Club tidsdelning, du får inte en fast vecka på en viss resort, utan möjlighet att välja när du bokar en resort i en eller annan riktning, samt de datum du vill, för att tillfredsställa din semesters olika önskemål från år till år. Club "MTC Platinum" - thailändsk klubb, vars orter ligger i olika delar av landet (resortsområde, huvudstad, provinser). Medlemskap i klubben utfärdas till 2069, i enlighet med lagstiftningen i kungariket Thailand.

Allt utbyte mellan resorter inom klubben är gratis. Ägare av klubben har en unik möjlighet att dela upp sin vilovecka i 3 och 4 dagar och vila två gånger istället för en gång för en liten avgift på 50 Euro.

Eftersom klubben är mycket populär och det finns många klubbägare, är incheckningen på klubbens resorter fast (på lördagar), vilket gör att resten kan förenas för klubbägare runt om i världen.

Veckan för innevarande år kan endast användas på basanläggningen under innevarande år. Om du inte planerar att använda veckan på basresorten kan du sätta in den på växlingsorganisationens bank så att du kan besöka var som helst i världen. För att göra detta måste du kontakta serviceavdelningen och meddela den övervakande chefen om din önskan att sätta in en vecka i en viss utbytesorganisation.

För att göra ett byte kan du antingen kontakta serviceavdelningen för att söka byten, eller direkt till utbytesorganisationen via telefon eller på hemsidan. Kontrollera att förvaltningsavgiften för dina veckor är betald, detta är nödvändigt för att kunna boka semester och insättningsveckor.

Ägare av MTS Platinum Club får möjlighet att göra bokningar inte bara på klubbens huvudorter i Pattaya, utan även på klubbens partnerresorter i Phuket, Samui och Malaysia. I synnerhet Laguna Holiday Club Phuket, Replay Pool Villa, Replay Residence, Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur. Resorts inkluderar:

Grand Tower Inn Rama VI, Bangkok
Visa Talay Holiday Resort, Pattaya
Chateau Dale Resort, Pattaya
Legacy River Kwai Resort, Kanchanabury
Samt på partners resorts:
Laguna Holiday Club Phuket Resort (Phuket)
Replay Residence (Samui)
Oceans 13 @ Replay Pool Villa (Samui)
Swiss Garden Residence Kuala Limpur, (Malaysia)


Köper MTC Platinum Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr MTC Platinum Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med MTC Platinum Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på MTC Platinum Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja MTC Platinum Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med MTC Platinum Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda MTC Platinum Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.