Foto av MROP vid Kala Point Village
Foto av MROP vid Kala Point Village
Foto av MROP vid Kala Point Village
Foto av MROP vid Kala Point Village
Foto av MROP vid Kala Point Village

Adress: 20 Village Drive, Port Townsend, WA, 98368, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.ore-inc.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på MROP i Kala Point Village? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på MROP vid Kala Point Village till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

MROP på Kala Point Village Facilities

Enhetsfaciliteter
Uthyres (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Fiske, Tvättservice, Live underhållning, Pool, Tennis, Bubbelpool/badtunna,
Närliggande faciliteter
Casino (25.0 miles), Golf (3.0 miles), Livsmedelsbutik (3.0 miles), Medicinsk utrustning (3.0 miles), Restaurang (3.0 miles),
Flygplats
Seattle - (100 miles - 160 km)
Checka in ut
Fredag

Njut av en upplevelse hemifrån på MROP i Kala Point Village

När du köper timeshare på fastigheter som MROP i Kala Point Village, är du garanterad en årlig resa. Det kommer snabbt att bli ditt hem hemifrån, och erbjuder en unik, fridfull paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr MROP på Kala Point Village innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med MROP på Kala Point Village varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på MROP i Kala Point Village

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja MROP på fastigheten i Kala Point Village. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med MROP på Kala Point Village.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda MROP på Kala Point Village kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.