Foto av Miraflores Beach and Country Club
Foto av Miraflores Beach and Country Club
Foto av Miraflores Beach and Country Club
Foto av Miraflores Beach and Country Club
Foto av Miraflores Beach and Country Club

Adress: Urbanizacion Miraflores, Carretera de Cadiz Kilometro 199, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.miraflores.bcc.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Miraflores Beach and Country Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En av de mest prestigefyllda tidsdelning orter på Costa del Sol, i den sydligaste delen av Spanien. Det privilegierade klimatet och oändliga aktiviteter som finns i omgivningen gör Miraflores Beach & Country Club till det perfekta turistmålet för alla åldrar under hela året.

Lägenheten komplex, som erbjuds av Rese och fritid ligger i ett lugnt bostadsområde mellan Marbella och Fuengirola, har en utomhuspool och trädgård. Här erbjuds gratis Wi-Fi och gratis parkering i närheten. Lägenheterna har balkong och kaklade golv med havsutsikt och ligger på toppen av kullen och vetter mot havet. Ungefär 20% av lägenheterna ligger på stranden, med återstående belägen går uppför backen, med vacker utsikt över havet och / eller bergen.

Alla har ett badrum, stort vardagsrum och matplats och ett fullt utrustat kök. De har också tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Klubben är 30 minuter från Malaga flygplats och det finns många intressanta platser att besöka i omgivningen. Också beroende på placeringen av din lägenhet kan stranden vara högst 1 km.

Miraflores Beach and Country Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Vissa Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Strand (närliggande), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf i närheten, Mataffär (i närheten), Ridning (1.0 miles), Tvättstuga (I närheten), Live underhållning ), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Lekplats (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (1.0 miles), Snackbar (i närheten), Telefon i närheten, Tennis i närheten, Vattenskidåkning Surfa (3.0 miles),
Flygplats
Malaga - (24 miles - 38 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Miraflores Beach and Country Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Miraflores Beach and Country Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Miraflores Beach and Country Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Miraflores Beach and Country Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Miraflores Beach och Country Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i försök att sälja timeshare med Miraflores Beach and Country Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Miraflores Beach och Country Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.