Foto från Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Foto från Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Foto från Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Foto från Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Foto från Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Adress: Agios Nikolaos, Kreta, 72100, Grekland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.wyndhamgrandmirabello.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Wyndham Grand Crete Mirabello Bay? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Vivifierar det ojämförliga värdet av autentisk kretensisk gästfrihet, Wyndham Grand Crete Mirabello Bay är dedikerad till att tillhandahålla överlägsna tjänster och extraordinära äventyr i ett mästerligt renoverat komplex som omges av de grönskande sluttningarna av lassithi och det euforiska Kretahavet.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay's tidsdelning bungalower och sviter har blivit oerhört uppgraderade, och 55 fantastiska privata pooler och bubbelpooler lades till i detta unika underland. De 311 rummen och bungalowerna är idealiskt utformade för familjer, par och evenemangsdeltagare, och blandar intelligent den moderna elegansen och den fridfulla elegansen med ö-elixiret och syntetiserar en oöverträffad gömställe prydd med olivträd, perfekt för dina skräddarsydda upplevelser.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay sticker ut av otaliga skäl, vilket kan förälska den mest krävande gästen. Den fantastiska mängden kulinariska koncept kommer att överraska din gom, medan det eteriska Mirabello Spa orkestrerat av proffsens lugnande händer kommer att lugna din kropp och själ. Upptäck våra oändliga koncept på två glänsande sandstränder, som stolt har hedrats med "Blue Flag Award", och njut av majestätiska utrymmen utformade för konferenser eller evenemang och fantastiska gymnastikområden just på den lockande stranden.

Vår Beach Club är genomsyrad av två fängslande pooler - en endast avsedd för vuxna -, granulära stränder, ett sport- och fitnessnav, frestande restauranger och barer, barnaktiviteter och en utomhusbio. utopi. Dessutom kallar vår privata småbåtshamn alla ö-seglare, som utforskar Egeiska havet, till en ultramarin hamn fylld med nödvändig utrustning och tjänster.

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpassning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Motionutrustning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Medicinsk utrustning (i närheten), Vattenskidor (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Heraklion - (45 miles - 72 km)
Checka in ut
lördag

Köper Wyndham Grand Crete Mirabello Bay timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Wyndham Grand Crete Mirabello Bay innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Wyndham Grand Crete Mirabello Bay varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Wyndham Grand Crete Mirabello Bay-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Wyndham Grand Crete Mirabello Bay.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Wyndham Grand Crete Mirabello Bay kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.