Foto av Mayan Palace Regency Mazatlan
Foto av Mayan Palace Regency Mazatlan
Foto av Mayan Palace Regency Mazatlan
Foto av Mayan Palace Regency Mazatlan
Foto av Mayan Palace Regency Mazatlan

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Mayan Palace Regency Mazatlan? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Mayan Palace Regency Mazatlan lyser med omisskännlig klassisk Maya-elegans. Detta 4-stjärniga hotell beguiler med sin förmåga att smidigt blanda lyx utan att störa den unika arkitekturen och historien i Sinaloa, Mexiko. Av alla orter i området är detta boende den djupt rotade till sin ort och erbjuder dig det bästa tidsdelning reträtt om du är uttömd av de vanliga turistmålen.

Här njuter du av största avskildhet. Rese och fritid timeshare-mäklare ser också till att du aldrig kommer att gå tom för rymden för att skapa din egen drömsemester med tio hektar Golden Pacific Beachfront som är tillgängliga för dig. Denna panoramautsikt är också synlig från terrassen på ditt rum, som tjänar till att hålla dig lugn och avslappnad. Andra bekvämligheter för att trösta dig inkluderar en plattskärms-TV, vardagsrum, pentry, matplats och eget badrum.

För att tillfredsställa dig ytterligare finns det eleganta restauranger på plats, plus barer och havsutsikt eller vid poolen. Internetåtkomst håller dig ansluten och 24-timmars receptionen tillgodoser alla dina behov. Tre uppvärmda utomhuspooler, tennisbanor, ett spa och gym och levande underhållning läggs till din fritid, medan en specialbutik och shoppingbutik ger dig största möjliga bekvämlighet på Mayan Palace Regency Mazatlan.

Mayan Palace Regency Mazatlan Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (Alla enheter) Kök (Enheter, Ingen / Delvis) Luftkonditionering (Alla Enheter) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Strandpool Barnpool Träningsutrustning Spelrum Lekplats Handikappvänligt Hiss Biluthyrning Livsmedelsbutik Tvättservice Restaurang Snackbar Barnomsorg
Närliggande faciliteter
Fiske (i närheten) Golf (20.0 km) Live underhållning (5.0 km) Medicinsk anläggning (i närheten) Shopping (10.0 km)
Flygplats
Mazatlan International - 20.0 km
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa Mayan Palace Regency Mazatlan timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Mayan Palace Regency Mazatlan innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Mayan Palace Regency Mazatlan, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Mayan Palace Regency Mazatlan

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Mayan Palace Regency Mazatlan fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Mayan Palace Regency Mazatlan.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Mayan Palace Regency Mazatlan kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.