Foto av Maui Banyan Vacation Club
Foto av Maui Banyan Vacation Club
Foto av Maui Banyan Vacation Club
Foto av Maui Banyan Vacation Club
Foto av Maui Banyan Vacation Club

Adress: 2575 South Kihei Road Kihei, Maui, HI, 96753, USA,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.somerpointeresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Maui Banyan Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hawaii: även namnet låter som en andlös luft på en varm sommardag. Hawaii består av många öar och var och en av dessa har sin egen individuella atmosfär och kultur. Kihei är en underbar plats att basera dig själv på ditt besök på denna drömdestination, särskilt eftersom det finns så mycket att se och göra i närområdet. Wildlife lovers kommer med glädje att notera att Hawaiian Islands Humpback Whale National Marine Sanctuary ligger i närheten, så det finns en chans att gå och se några av dessa otroliga varelser nära och personliga.

Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar Maui Banyan Vacation Club för dem som vill säkra sina kommande semester till dagens priser genom att köpa tidsdelning. Oavsett vem du reser, är du säker på att älska närheten till Stilla havets gnistrande blå vågor. Snorkling är ett absolut måste för att titta på den ljust färgade fisken under vattnets yta. Varje lägenhet på Maui Banyan Vacation Club har ett fullt utrustat kök och tillåter en mild bris att sopa igenom, vilket gör att du är cool även under de hetaste månaderna. Och för dem som gillar ett dopp för att svalna, finns det ingen plats bättre.

Köpa Maui Banyan Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Maui Banyan Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Maui Banyan Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Maui Banyan Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Maui Banyan Vacation Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Maui Banyan Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Maui Banyan Vacation Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.