Foto från Marriott's MountainSide
Foto från Marriott's MountainSide
Foto från Marriott's MountainSide
Foto från Marriott's MountainSide
Foto från Marriott's MountainSide

Adress: 1305 Lowell Avenue, PO Box 4109, Park City, UT 84060, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's MountainSide? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En annan ski-in, ski-out pärla i Marriotts portfölj, Marriott's MountainSide i Park City, Utah, är ett utmärkt exempel på tidsdelning få ut det mesta av en fantastisk plats. Denna resort vänder sig exceptionellt väl till dagens kräsna semesterfirare samtidigt som den står som en påminnelse om svunna gruvdagar. Ge dig ut på ditt livs äventyr här oavsett årstid: på vintern kan du åka snowboard, åka skidor, åka slang, åka pulka, och för en extra speciell touch finns det till och med slädturer. Under varmare tider på året kan du rida, vandra, fiska, spela tennis och mycket mer.

Marriott's Mountainside faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, Öppen spis
Resort faciliteter
Cykelleder, träningsrum, utrustat, tvättmöjligheter, låsning, bastu eller ångbad, skidåkning - utförsåkning, pool - utomhus, rullstolsanpassat, bubbelpool eller bubbelpool
Närliggande faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Biluthyrning, Day Spa, Underhållning - Live, Golf, Livsmedelsaffär/närbutik, Ridning, Lekplats, Restaurang, Skridskoåkning - Is, Skidåkning - Längdåkning, Pool - Inomhus, Tennis
Flygplats
Salt Lake City / SLC28 Miles / 45 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Marriott's MountainSide timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriott's MountainSide innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriott's MountainSide varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriott's MountainSide

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriott's MountainSide-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriott's MountainSide.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriott's MountainSide kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.