Foto av Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas
Foto av Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas
Foto av Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas
Foto av Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas
Foto av Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas

Adress: 100 Nohea Kai Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's Maui Ocean Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Vinnare av resan Advisors 2014 Excellence Certificate Marriott anser Maui Ocean Club att vara en juvel i kronan av Ka'anapali Beach. Hittade i västra Maui, Hawaii ett område som är känt för spektakulära orter, restauranger och shoppinggäster som bor här kommer att hitta ett brett utbud av aktiviteter som erbjuds. Aktiviteter som finns på denna anläggning sträcker sig från att surfa i havet för att dra nytta av de tre poolerna på plats eller spela golf på närliggande Ka'anapali golfbana. Marriotts Maui Ocean Club har även ett lyxigt spa på plats, tennisbanor, fitnesscenter på plats och olika matsalalternativ, inklusive en restaurang med utsikt över stranden. Det finns även en bar vid huvudpoolen som serverar läckra cocktails och snacks så att du aldrig behöver behöva våga för långt om du letar efter en bit att äta.

Timeshare till salu på Marriott's Maui Ocean Club hittar du boende i ett sortiment av ett och två sovrum sviter med fullt utrustade pentry och privata balkonger med fantastisk utsikt ut mot ön, semesterorten trädgårdar eller stranden. Populär med tidsdelning ägare Rese och fritid tro gästerna kommer att hitta personalen att vara vänlig och hjälpsam ofta hälsning återvändande gäster med deras förnamn.

Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, DVD eller video
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Underhållning - Utomhus, Tennis, Rullstolsanpassat, Spabad Tillgång
Närliggande faciliteter
Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Biluthyrning, Dagspa, Fiske, Golf, Livsmedelsaffär / Supermarket, Ridning, Segling / Uthyrning, Dykning
Flygplats
Kahului / OGG27 Miles / 43 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Marriott's Maui Ocean Club och Marriott's Maui Ocean Club - Lahaina och Napili Villas kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.