Foto från Marriott's Mai Khao Beach
Foto från Marriott's Mai Khao Beach
Foto från Marriott's Mai Khao Beach
Foto från Marriott's Mai Khao Beach
Foto från Marriott's Mai Khao Beach

Adress: 234 Moo 3, Mai Khao, Thalang, Phuket 83110, Thailand
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's Mai Khao Beach? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


På Travel & Leisure Group har vi möjligen det största lager av ägarskap som finns tillgängligt på Marriotts Mai Khao Beach till konkurrenskraftiga priser. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här fastigheten, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på 0800 071 4674.

Marriotts Mai Khao Beach Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Barnvaktsremiss, Träningsrum - Utrustat, Tvättmöjligheter, Lekplats, Restaurang, Pool - Utomhus, Rullstolsanpassat, Wi-Fi
Närliggande faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Strand, Cykelleder, Båthamn/sjösättning, Biluthyrning, Day Spa, Golf, Livsmedelsaffär/närbutik, Sjö, Dykning, Tennis
Flygplats
Phuket/HKT 10 Miles
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Njut av en upplevelse hemifrån på Marriotts Mai Khao Beach

När du köper timeshare på fastigheter som Marriotts Mai Khao Beach, är du garanterad en årlig resa. Det kommer snabbt att bli ditt hem hemifrån, och erbjuder en unik, fridfull paus från din vardag.

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts Mai Khao Beach innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Mai Khao Beach varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriott's Mai Khao Beach

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Mai Khao Beach-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts Mai Khao Beach.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts Mai Khao Beach kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.