Bild på Marriott's Ko Olina Beach Club
Bild på Marriott's Ko Olina Beach Club
Bild på Marriott's Ko Olina Beach Club
Bild på Marriott's Ko Olina Beach Club
Bild på Marriott's Ko Olina Beach Club

Adress: 92-161 Waipahe Place, Kapolei, Oahu, HI 96707, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.marriottvacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marriott's Ko Olina Beach Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


En signaturupplevelse med skimrande laguner och lugna vattenfall vid en oas vid stranden: detta är tidsdelning med Marriotts Ko Olina Beach Club, som ligger på den västra stranden av Oahu, Hawaii. Denna idylliska ö är känd som paradis på jorden av människor runt om i världen och ger en rik och avkopplande upplevelse för alla som besöker första gången eller den fjortonde! Orten ligger i ett 642 hektar stort område, som ger en atmosfär av att vara en värld borta från liv och rörelse.

Marriott's Ko Olina Beach Club-faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, videobandspelare eller DVD, matlagningsmöjligheter
Resort faciliteter
Bar / cocktail lounge, strand, biluthyrning, dagspa, underhållning - levande, träningsrum - utrustat, livsmedelsbutik / närbutik, tvättmöjligheter, lock-off, lekplats, restaurang, bastu eller ångbad, simbassäng - utomhus, rullstolsanpassat , Bubbelpool eller bubbelpool, trådlöst internet
Närliggande faciliteter
Cykelleder, båtbåtshamn / lansering, fiske, golf, ridning, segling / uthyrning, dykning, tennis
Flygplats
Honolulu / HNL17 Miles / 27 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Marriott's Ko Olina Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriott's Ko Olina Beach Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Ko Olina Beach Club varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Ko Olina Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts fastighet i Ko Olina Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts Ko Olina Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts Ko Olina Beach Club kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.