Foto av Marriotts Club Son Antem
Foto av Marriotts Club Son Antem
Foto av Marriotts Club Son Antem
Foto av Marriotts Club Son Antem
Foto av Marriotts Club Son Antem

Adress: Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearerna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.vacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's Club Son Antem


Om tidsdelning Du söker är en utväg som erbjuder en sann flykt full av medelhavsstämning då Rese och fritid är stolta över att presentera Marriotts Club Son Antem på Mallorca, Spanien. Denna resorts sandiga omgivningar kommer att transportera dig till ett privat, 680 hektar stort paradis full av naturlig skönhet. Här kan du välja att göra så mycket eller så lite du vill - arbeta med din sving på någon av de 2 på plats 18-håls golfbanor, koppla av runt en av resortens tre simbassänger, träffa ett volleyboll- eller basketlag för att dra nytta av hotellets banor, eller till och med utnyttja olika sommarvattensporter med sådana faciliteter en kort bilresa bort. Alternativt kan gästerna utforska Mallorcas rika kulturarv genom att besöka närliggande museer eller besöka en av de många lokala restaurangerna.

Du hittar allt du behöver i en timeshare här; ett fullt utrustat kök och grovkök kommer att stå till ditt förfogande, tillsammans med höghastighetsinternet så att du kan hålla kontakten med alla nära och kära som inte har turen att gå med dig. Varva ner i slutet av en varm dag i ditt bubbelbadkar, eller unna dig en tur till det intilliggande spaet. Gör dig själv den perfekta semestern med Marriott's Club Son Antem.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-6, 9-11, 45-50
Gold 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gold Holiday 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platina 14-15, 29-34

Köper Marriotts Club Son Antem timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts Club Son Antem innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Club Son Antem varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Club Son Antem

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Club Son Antem fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Marriotts Club Son Antem.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Marriotts Club Son Antem kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.