Foto av destinationer för Marriotts Vacation Club
Foto av destinationer för Marriotts Vacation Club
Foto av destinationer för Marriotts Vacation Club
Foto av destinationer för Marriotts Vacation Club
Foto av destinationer för Marriotts Vacation Club
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter som säljs och hyrs på Marriott's Vacation Club Destinations Points


Medan Marriott Vacation Club Destinations-programmet i Nordamerika och Karibien kommer att erbjuda denna förbättrade möjlighet att nya kunder går framåt, kommer nuvarande ägare att behålla de fullständiga rättigheterna och privilegierna för sitt ägande. Samtidigt har befintliga ägare valet att anmäla sig till det här nya programmet för att ytterligare förbättra sin semesterupplevelse.

Destinationsprogrammet för Marriott Vacation Club tillåter ägare att lösa in Vacation Club-poäng för att resa inom någon av fyra semestersamlingar.

Marriott Vacation Club Collection: Njut av bokningsaccess bland fler än 50 lyxiga Marriott Vacation Club-resorts, inklusive: enkel incheckning varje dag, varierad vistelsetid, ett brett utbud av boendestorlekar och mer val av resesäsong på resorts i Nordamerika och Karibien. Marriott Collection: Välj bland över 3,000 2,500 hotell och upplev nya destinationer genom handel för Marriott Rewards-poäng. Explorer Collection: Resa till nya länder eller kryssa haven i lyx med utbyte mot minnesvärda och exceptionella resepaket. World Traveler Collection: Få tillgång till ett globalt system med över 75 orter i mer än XNUMX länder via Interval International. MVCI World Traveler - Paris Årligen kommer Marriott Vacation Club Destinationsägare att få en tilldelning av Vacation Club-poäng för att lösa in för skräddarsydda semesterupplevelser. De kommer också att kunna bank, låna eller köpa ytterligare Vacation Club-poäng varje år. Dessutom ger det nya programmet ägarna tjänster av en personlig rådgivare för semesterägande för att hjälpa till med researrangemang inom någon av de fyra samlingarna.

Sedan starten 1984 har Marriott Vacation Club fortsatt att definiera upplevelsen av semesterägaren. Ägare njuter av försäkran om ett program från en erkänd ledare inom tidsdelningsbranschen, och erbjuder nu en mer skräddarsydd upplevelse som möjliggör enkel resa runt om i världen "Marriott-sättet".

MVCI Marriott Collection - New York Marriott Vacation Club är världsledande inom semesterägande. 1984 blev Marriott det första varumärkesföretaget med varumärke som gick in i timeshare-industrin och tilllade dess signaturkvalitet, service och gästfrihetskompetens. Efter mer än 25 års innovation och utveckling introducerades programmet Marriott Vacation Club Destinations 2010 som erbjuder oöverträffade upplevelser och oöverträffad flexibilitet genom användning av Vacation Club Points i fyra samlingar som kan skräddarsys för att passa en ägares resebehov.

Att köpa Marriotts Vacation Club Destinationer Poäng timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts Vacation Club Destinationer Poäng innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Vacation Club Destination Points, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Vacation Club Destination Points

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Vacation Club Destinations Points fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marriotts Vacation Club Destination Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marriotts Vacation Club Destinationer Poäng kan vara säkra medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.