Foto av Marriotts Marbella Beach Resort
Foto av Marriotts Marbella Beach Resort
Foto av Marriotts Marbella Beach Resort
Foto av Marriotts Marbella Beach Resort
Foto av Marriotts Marbella Beach Resort

Adress: Marriott Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.vacationclub.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Marriott's Marbella Beach Resort


Paradiset utvecklas med tidsdelning ägande på Marriott Marbella Beach Resort, beläget i Elviria på Costa del Sol. Denna resort har sin egen mjuka sandstrand och ligger precis intill stränderna Don Carlos och Nikki, vilket ger dig ett val var du helst vill vila och koppla av. En fantastisk och stämningsfull destination för par, familjer, grupp- eller ensamresenärer, den har något för alla. Faciliteterna inkluderar två utomhuspooler - en för barn och en för vuxna - tillsammans med en lekplats, minigolf och en fotbollsplan. För de vuxna som kanske gillar lite seriös R&R, finns det också en inomhuspool endast för vuxna, en bastu och tillräckligt med solstolar för massor av bad i den strålande medelhavssolen.

Fantastiska kvällsutsikter är en del av din vistelse här, och om det är pulserande nattliv du letar efter, har utväg tre barer - var och en med sin egen happy hour - och närliggande Puerto Banus erbjuder något som passar alla. Allt detta går för att visa exakt varför Marriott Marbella Beach Resort sticker ut bland Spaniens överflöd av timeshare resorts som en av Travel and Leisure Group Mest populära säljare.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-6, 9-11, 45-50
Gold 14-20, 24-26, 35-40
Gold Holiday 7-8, 21-23, 41-44, 51-52
Platina 12-13, 27-34

Marriotts Marbella Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video
Resort faciliteter
Barnpassning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biluthyrning, Klubbhus, Fitnessrum - Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool - Inomhus, Swimmingpool - Utomhus, Rullstolsanpassat, Spabadkar eller bubbelbad, Trådlöst internet
Närliggande faciliteter
Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Kasinospel, Fiske, Golf, Ridning, Sjö, Dykning, Tennis, Vattenskidåkning
Flygplats
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa Marriotts Marbella Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marriotts Marbella Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marriotts Marbella Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marriotts Marbella Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marriotts Marbella Beach Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Marriotts Marbella Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Marriotts Marbella Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.