Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace
Foto av Marina Palace

Adress: C/ Es Calo 108, San Jose, Ibiza-Balearerna, 07829, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.intercorpgrp.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Marina Palace? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


A tidsdelning på Ibiza är alltid en sund investering i fritid. Populariteten för denna partyö visar inga tecken på att avta, även om den har varit världens mest eftertraktade semestermål i årtionden. Spanien är en fröjd oavsett vilken årstid du väljer att besöka, med vänliga ansikten som garanterat välkomnar dig året runt. Rese och fritid tidsdelningsmäklare älskar Marina Palace eftersom det har så otrolig utsikt. Särskilt solnedgången är väldigt speciell och får inte missa.

Med restauranger på plats finns det ingen anledning att gå ut och jaga för lunch och middag. Huvudsträckan för nattliv ligger bara en kort taxiresa bort, så om ungdomarna i din grupp, eller faktiskt, de unga i sinnet, vill umgås och göra det som Ibiza är bäst på, kan de njuta på sin fritid. Marina Palace är ett bra alternativ för blandade åldrar, särskilt eftersom barn kommer att älska poolområdet och de äldre medlemmarna i ditt sällskap kommer att njuta av landskapet och chansen att koppla av. Ibiza kommer säkerligen aldrig att gå ur stil, så denna resort är ett värdigt val för ett vackert hem hemifrån, någonstans att fly till och njuta av solsken, god mat och massor av aktiviteter.

Säsong information Vecka nummer (er)
Blå 1-17, 44-49
White 9-16, 40-43
Red 18-39, 50-52

Marina Palace faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), kök (alla enheter, full), mikrovågsugn (vissa enheter), telefon (alla enheter), tvättmaskin/torktumlare (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Båtliv, Barnpool, Fiske, Spelrum, Livsmedelsbutik, Handikappad enhet, Live underhållning, Medicinska faciliteter, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Pool, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), kasino (9.0 km), golf (10.0 km), ridning (i närheten), dykning (i närheten), shoppingområde (i närheten), vattenskidor (i närheten), vindsurfing (i närheten),
Flygplats
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
(Veckor) söndag

Köper Marina Palace timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Marina Palace innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Marina Palace varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Marina Palace

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Marina Palace fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Marina Palace.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Marina Palace kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.