Foto från Manyane Resort
Foto från Manyane Resort
Foto från Manyane Resort
Foto från Manyane Resort
Foto från Manyane Resort

Adress: Pilanesberg National Park, Sunninghill, PO Box 6651, Rustenburg, GP 0300, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: goldenleopardresorts.co.za

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Manyane Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beläget inom Pilanesberg National Park, den Manyane Resort ligger i en mycket mycket pittoresk som består av gräs öppna slätter, kullar och skogsklädda raviner. De tidsdelning ligger i en mångfald av ekotyper, vilket gör en vacker plats för en stor variation av djur av alla arter.

Parken har en Afrikas "Big Five" (lejon, leopard, svart och vit noshörning, elefant och buffel) och är hem för de flesta av de arter som bebodde området i slutet av artonhundratalet. En av de mest fördelaktiga aspekterna av Pilanesberg är att den ligger inom en malariafri zon i nordvästra provinsen.

Manyane Resort Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Spelrum, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Fiske (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Bastu (16.0 miles), Shoppingområde (30.0 miles), Squash (16.0 miles), Vattenskidor (16.0 miles), Windsurfing (16.0 miles) miles),
Flygplats
- (999 miles - 1607 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Manyane Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Manyane Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Manyane Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Manyane Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Manyane Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Manyane Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Manyane Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.