Foto av Manor Court Club
Foto av Manor Court Club
Foto av Manor Court Club
Foto av Manor Court Club
Foto av Manor Court Club

Adress: Moretonhampstead, Newton Abbot, England, TQ13 8RF
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.manorcourtclub.co.uk

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Manor Court Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Country life tar en lyxig mening på Manor Court Club i Newton Abbot, Devon. Tja inom Bovey Castle Hotel och Championship Golf Course, the tidsdelning stugor här ligger intill den tionde gröna, vilket gör den perfekta golfsemestern möjlig. Full av karaktär, granitstugorna skapades från de gamla herrgårdarna. Varje utstrålar sin ursprungliga charm, med sina synliga bjälkar och jungfönster som ger en förtrollande utsikt över Dartmoor National Park. Rummen varierar i storlek från ett sovrum till tre sovrum. Avkopplande och atmosfärisk, var och en är omtänkt utrustad med ett fullt utrustat kök, vardagsrum, satellit-TV med DVD-spelare, tillgång till internet och eget badrum.

Dessutom, Rese och fritid timeshare-mäklare älskar särskilt de utomhusaktiviteter som du kan njuta av och njuta av på Manor Court Club. Koncessionsgolf är givet, men det finns också många möjligheter att spela tennis, simma i poolen, åka på flugfiske och rida och ta lugna promenader på de många stigarna och historiska platser. För att avsluta dagen har orten också en trevlig restaurang som levererar måltider direkt till din egen tröskel. Med semester här är din avkoppling och välbefinnande verkligen garanterad.

Manor Court Club Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Fiske, Golf, Tvätt, Tennis,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (2.0 miles), Strand (23.0 miles), Casino (17.0 miles), Livsmedelsbutik (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live underhållning (14.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang ), Pool (2.0 miles), vattenskidor (23.0 miles), vindsurfing (23.0 miles),
Flygplats
Exeter - (20 miles - 32 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Manor Court Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Manor Court Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Manor Court Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Manor Court Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Manor Court Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Manor Court Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Manor Court Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.