Foto från Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Foto från Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Foto från Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Foto från Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Foto från Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier

Adress: Quai Severine, St. Mandrier, 83430, Frankrike
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.pierreetvacances.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier


St-Mandrier ligger 15 km från Toulon och erbjuder en vacker utsikt över hamnen. De tidsdelning resort utrustad med lägenheter med balkonger har utformats för att fullt ut njuta av klimatet i Provence. Du kan besöka romerska städer, vingårdar och La Camargue (två timmars bilresa bort). En bil rekommenderas för att njuta av området.

Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Lyft / Hiss,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (9.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (44.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Hälsoklubb (9.0 miles), Ridning (9.0 miles) ), Live Entertainment (9.0 miles), Medicinsk utrustning (Närliggande), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Snackbar (I närheten), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Toulon Hyeres - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.