Foto av Madeira Regency Club
Foto av Madeira Regency Club
Foto av Madeira Regency Club
Foto av Madeira Regency Club
Foto av Madeira Regency Club

Adress: Rua Carvalho Araujo, Funchal, 9000-042 Funchal, Madeira, Portugal
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.regency-hotels-resorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Madeira Regency Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Portugal är ett favoritmål med tidsdelning Ägare som det är relativt nära men charmigt exotiska; Maten och vinet är utsökt; Temperaturerna är konsekventa; Landskapet är fantastiskt. Funchal, som ligger på Madeiras sydkust, är en semestermästares dröm: vita hus inbäddat i en naturlig amfiteater mot det djupblå havet.

Rese och fritid Timeshare mäklare ser Madeira Regency Club som ett smart val även med så många vackra ställen att bo i närområdet. Med privat tillgång till havet och en stor saltvattenpool klarar avvägen att omfamna naturen samtidigt som den ger en lyxig och vilsam miljö. Det finns också en bastu och ett gym på plats för dem som vill svettas ut.

Centrum av Funchal ligger inom gångavstånd från orten och har turen att packas till spjälsarna med fantastisk portugisisk biljettpris. Den traditionella maten Madeira är mycket fokuserad på kött, med Cozido a Portuguesa och Guisado som är särskilt populära. Naturligtvis skulle det vara oförskämt att lämna ön utan att prova ett Madeira-vin, en befäst sort som liknar hamnen. Att besöka Madeira Regency Club är ett säkert sätt att kittla alla dina smaklökar!

Madeira Regency Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Fiske, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Casino (i närheten), Golf (4.0 miles), Ridning (4.0 miles), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (närliggande), Dykning (Närliggande), Tennis i närheten, Vattenskidåkning i närheten, Vindsurfing Närliggande),
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Checka in ut
(Veckor) måndag

Köpa Madeira Regency Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Madeira Regency Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Madeira Regency Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Madeira Regency Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Madeira Regency Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Madeira Regency Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Madeira Regency Club kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.