Foto av Macdonald Villacana Resort
Foto av Macdonald Villacana Resort
Foto av Macdonald Villacana Resort
Foto av Macdonald Villacana Resort
Foto av Macdonald Villacana Resort

Adress: Macdonald Resorts. Villacana Club, Carretera de Cadiz-Malaga, Km 166, 29689 Estepona, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: resorts.macdonaldhotels.co.uk/villacana/

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Macdonald Villacana Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Om det du letar efter i tidsdelning ägande är ett engagemang för stil och excellens, se längre än Macdonald Villacana Resort i soliga Malaga, Spanien. Med alla enheter söderläge - vilket gör det mesta av året runt utmärkt väder på Costa del Sol - du kommer inte att vara kort om solsken i detta tropiska paradis. Din rymliga och bekväma lägenhet kommer att erbjuda avskildhet i anläggningens frodiga trädgårdar, tillsammans med luftkonditionering i hela och oklanderlig service. Anläggningen själv bär en atmosfär av charm och avkoppling, med faciliteter som matchar: en pool med bar vid poolen, bastu och turkiskt bad och ett komplett spa för en äventyrlig upplevelse.

På restaurangerna erbjuds ett brett urval av mat och dryck, och om du vill lämna de små som har roligt medan du njuter av en paus, erbjuder anläggningen också en barnklubb. Bara fem minuters promenad från orten är byn Cancelada, och en kort bilresa bort hittar du Puerto Banus och Marbella, bland många andra spännande och populära destinationer. För alla dina viktigaste semesterbehov, Rese och fritid är glad att presentera tidsdelning med Macdonald Villacana Resort.

Macdonald Villacana Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, fullt) Luftkonditionering (vissa enheter) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (vissa enheter)
Resort faciliteter
Strandpool (inomhus / utomhus) Barnpool Tennis Träningsutrustning Bastu Spelrum Lekplats Liveunderhållning Biluthyrning Livsmedelsbutik Tvättservice Medicinsk anläggning Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Vattenskidor (i närheten) Vindsurfing (i närheten) Golf (2.0 miles) Ridning (i närheten) Health Club (2.0 miles) Casino (6.0 miles)
Flygplats
Malaga - 48.0 miles / 77.0 km
Checka in ut
lördag

Köper Macdonald Villacana Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Macdonald Villacana Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Macdonald Villacana Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Macdonald Villacana Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Macdonald Villacana Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Macdonald Villacana Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Macdonald Villacana Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.