Foto från Macdonald Resorts Points Club
Foto från Macdonald Resorts Points Club
Foto från Macdonald Resorts Points Club
Foto från Macdonald Resorts Points Club
Foto från Macdonald Resorts Points Club

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: resorts.macdonaldhotels.co.uk/resorts-ownership/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Macdonald Resorts Points Club


Macdonald Resorts Points Club erbjuder medlemmar tillgång till ett distinkt urval av orter. Dessa inkluderar: Lochanhully, Spey Valley, Forest Hills i Skottland, Elmers hov i England, Plas Talgarth i Wales och Dona Lola, La Ermita, Leila Playa och Villacana i Spanien.

Macdonald Resorts Points Club erbjuder medlemmar tillgång till en mängd olika orter i Spanien inklusive platser vid stranden Calahonda och Malaga plus tillgång till några av de bästa golfbanorna på Costa Del Sol. Med Macdonald Resorts Points Club får medlemmarna tillgång till Macdonalds hela utbud av golf- och kurorter England och skottland.

Med Macdonald Resorts Points Club -medlemmar hittar boende av hög kvalitet i alla sina orter och erbjuder sina egna fritidsklubbar, inomhuspool, bastu, bubbelpool och bad, ångbad, solstolar och gym. Resorter erbjuder också gäster tillgång till ett brett utbud av lokala bekvämligheter som golfbanor, tennis, fiske och mountainbike. Besökare kan också utforska skogsområden och spår på orter över hela England och skottland.

Vidare uppgradering till Macdonald Vacation Club medlemskap får medlemmars tillgång till ett exklusivt utbud av tjänster, till exempel den särskilda bokningstjänsten där representanter kommer att göra allt de kan för att hjälpa till med bokningar. Medlemmar kan också använda RCI Travel för att boka flyg, biluthyrning, försäkringar och biljetter till lokala attraktioner samt få tillgång till några av de allra bästa kryssningsrederierna i världen.

Köper Macdonald Resorts Points Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Macdonald Resorts Points Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Macdonald Resorts Points Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Macdonald Resorts Points Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Macdonald Resorts Points Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Macdonald Resorts Points Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Macdonald Resorts Points Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.