Foto av Macdonald Dona Lola Resort
Foto av Macdonald Dona Lola Resort
Foto av Macdonald Dona Lola Resort
Foto av Macdonald Dona Lola Resort
Foto av Macdonald Dona Lola Resort

Adress: Macdonald Dona Lola Resort, Carretera de Cadiz Kilometro 197.5, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.macdonaldhotels.co.uk/resorts/dona-lola/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Macdonald Dona Lola Resort


Hittade på Costa del Sol i Malaga Spanien. Denna utväg ligger bara en kort promenad från Calahonda där besökare kan hitta en mängd affärer, tapasbarer, restauranger och ett nattliv. Den här kuststaden är känd för sin landsbygdsmiljö, gröna områden och ett utbud av golf med fyra golfbanor att välja mellan. Calahonda har tre kommersiella centra med femtiofem restauranger bland andra affärer, inklusive flera stormarknader och banker. Med så mycket att välja mellan Rese och fritid tror att timeshare-ägare som besöker staden borde kunna hitta vad de letar efter från denna stad.

Macdonald Dona Lola Club är en stor utväg med en svängd pool 270ft. Anläggningen har också subtropiska trädgårdar med svängande palmer och tumbling vattenfall med en mild sluttning mot Medelhavet som karakteriserar orten.

timeshare Ägarna på denna utväg kommer att hitta den erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter med två utomhuspooler, en inomhuspool och paddla pool för små barn. Ytterligare aktiviteter inkluderar en golf, tennisbana, gym, snookerbord, bastu, bubbelpool och turkiskt bad. Anläggningen har också en välkomnande bar som finns på en terrass, restaurang som erbjuder regelbunden underhållning och barnklubb.

Boende tillgängligt till tidsdelning ägarna kommer i ett urval av en, två och tre sovrum lägenheter med privat uteplats eller balkong och möblerade till en hög standard.

Enrumslägenheter på Macdonald Dona Lola Club har en dubbelsäng eller dubbelsäng och en bäddsoffa i vardagsrummet. Lägenheter med två sovrum har en dubbelsäng i sovrummet, dubbelsäng, bäddsoffa. Tre sovrumslägenheter har en dubbelsäng i sovrummet och dubbelsäng i de andra sovrummen. Det finns också en bäddsoffa i vardagsrummet och två separata badrum.

Lägenheterna på Macdonald Dona Lola Club har luftkonditionering, erbjuder tvättstuga på plats och har en rad faciliteter, inklusive telefon, värdeskåp, kylskåp, mikrovågsugn och diskmaskin. TV: n som finns i lägenheterna har en interaktiv TV som gör det möjligt för gästerna att se e-post och få tillgång till internet, on demand-filmer, musikbibliotek och ett urval av barnspel.

Macdonald Dona Lola Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (alla enheter), kök (alla enheter, full), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Bilhyra, Strand, Barnpassning, Barn s Pool, träningsutrustning, livsmedelsaffär, frisör, Health Club, Tvättservice, Live underhållning, vårdinrättningar, lekplats, restaurang, bastu, Snack Bar, Pool (inomhus / utomhus), tennis , Bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Båtliv (2.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske i närheten, Golf i närheten, Ridning (Närliggande), Dykning (3.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (3.0 miles), Vindsurfing (3.0 miles),
Flygplats
Malaga - (22 miles - 35 km)
Checka in ut
lördag

Köpa Macdonald Dona Lola Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Macdonald Dona Lola Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Macdonald Dona Lola Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Macdonald Dona Lola Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Macdonald Dona Lola Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Macdonald Dona Lola Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Macdonald Dona Lola Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.