Foto av Mabula Timeshare
Foto av Mabula Timeshare
Foto av Mabula Timeshare
Foto av Mabula Timeshare
Foto av Mabula Timeshare

Adress: Gård Renosterhoekspruit, Rooiberg District, Privatväska X1644, Bela Bela, 0480, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.mabulatimeshare.co.za

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Mabula Timeshare? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Semesterfirare har bara bra saker att säga om Mabula Bush Lodge, bara två timmars bilresa från Johannesburg. Detta tidsdelning utväg i hjärtat av Sydafrika är djurlivsälskarens dröm, med safarialternativ som passar alla smaker. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar särskilt mångfalden i landskapet, från steniga utkanter till gräsbevuxna slätter, vilket gör det lika enkelt som tårta för att fånga en av de stora fem: elefant, lejon, buffel, leopard och noshörning. Det finns gott om andra djur din kunniga guide kommer också att påpeka, så du är tvungen att vara in för en överraskning.

Mabula Bush Lodge är lyxigt boende och som du kan förvänta dig är spa, pool och andra faciliteter av högsta kvalitet. ett bra sätt att slappna av och föryngra efter en lång dag ut för att älska det afrikanska vilda djurlivet. Restaurangerna är alltid upptagna eftersom anläggningens rykte är så bra, vilket innebär att du kan vara säker på att atmosfären ska gå med din utsökta impala eller krokodilbiff! Var och en av rummen är kärleksfullt inrett med sanna sydafrikanska detaljer. Äventyrliga resenärer kunde inte göra mycket bättre än att förse sig med en vistelse på Mabula Bush Lodge för en riktig paus från det normala livet.

Mabula Timeshare faciliteter

Enhetsfaciliteter
Eldstad (Enhet), Eldstad - Enhet (Alla Enheter), Kök (En del enheter, Ingen / Full), Mikrovågsugn (Enheter)
Resort faciliteter
Barnomsorg, Träningsutrustning, Spelrum, Ridning, Tvätt, Restaurang, Bastu, Squash, Simbassäng, Tennis,
Närliggande faciliteter
Casino (68.0 miles), Golf (22.0 miles), Livsmedelsbutik (34.0 miles), Medicinsk utrustning (34.0 miles), Telefon (Närliggande)
Flygplats
Johannesburg - (99 miles - 159 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Mabula Timeshare timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Mabula Timeshare innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Mabula Timeshare, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Mabula Timeshare

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Mabula Timeshare. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Mabula Timeshare.

Någon som tittar på Sälja timeshare använda Mabula Timeshare kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.