Foto av Los Olivos
Foto av Los Olivos
Foto av Los Olivos
Foto av Los Olivos
Foto av Los Olivos

Adress: Costa Adeje, Playa de Fanabe,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.sandandsea.es/olivos/

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Los Olivos? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beläget i ett privilegierat läge på Costa Adeje i Teneriffa, Spanien, är Los Olivos Beach Resort en fantastisk tidsdelning utväg för dem som vill ha sol, sol, sol! En extraordinär utväg precis vid Playa de Fanabe-stranden, allt du behöver göra för att komma till strandklubben ligger över strandpromenaden. Det är på stranden klubben där du hittar två stora pooler, solarium, fantastiska trädgårdar, poolbar med daglig happy hour och mycket mer förutom. Här erbjuds även gratis Wi-Fi, gym och hydromassage.

Alla de nästan tvåhundra lägenheterna är helt fristående. Du kan välja mellan studio hela vägen till tre sovrum enheter, som alla har stora privata terrasser / balkonger. Det finns också havsutsikt duplex lägenheter om du skulle vilja att din syn är en snitt över resten. Hela Fanabe-området har investerats kraftigt under det senaste decenniet, vilket innebär att du kan utnyttja spa-centra, boutiquer, levande underhållning, shopping, exklusiva restauranger och mycket mer!

Ät middag på bufférestaurangen, njut av färsk grillad biljett under lunchen, eller utnyttja ditt fullt utrustade kök på självhushåll. Anläggningen har en utkylad atmosfär som passar alla typer av resenärer. Med många lägenheter nu nyrenoverade, Rese och fritid timeshare mäklare tror att det aldrig har varit en bättre tid att överväga Los Olivos Beach Resort.

Köper Los Olivos timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Los Olivos innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Los Olivos varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Los Olivos

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Los Olivos. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Los Olivos.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Los Olivos kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.