Foto av Los Amigos Beach Club
Foto av Los Amigos Beach Club
Foto av Los Amigos Beach Club
Foto av Los Amigos Beach Club
Foto av Los Amigos Beach Club

Adress: Los Amigos Beach Club, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 204, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Los Amigos Beach Club


Los Amigos Beach Club har ett utmärkt rykte inom tidsdelning Industrin, och det är lätt att se varför. Beläget i fantastiska Malaga, Spanien, Kommer du att välkomnas med ett leende och tas till din rymliga lägenhet, där du hittar alla moderna bekvämligheter som kommer att ha dig välutrustad för din avkopplande vecka i solen. Omgiven av anlagda trädgårdar tränger en känsla av fred denna utväg. För lite skugga från middags solen, ta en lounger runt den trädkantiga poolen vid tennisbanorna. Om det handlar om shopping och spänning som du letar efter, hittar du båda i Fuengirola livliga gatemarknad varje tisdag.

Personalen kommer alltid att gå den extra milen för dig där de kan, vilket alltid gör skillnad när du är hemifrån. Bastu och bubbelpooler hjälper dig att låta livets lilla problem ebba bort. Många av gästerna som du kommer att träffas på klubbhuset medan du chillar ut med en drink kommer att vara medeägare och bli vänner för livet - Rese och fritid Hör alltid från kunder om de kära vännerna de har gjort under åren. timeshare På Los Amigos Beach Club kommer du att ge dig en mängd minnen år efter år, så försök inte!

Los Amigos Beach Club faciliteter

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, Full) Luftkonditionering (alla enheter) Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (alla enheter)
Resort faciliteter
Pool (inomhus / utomhus) Barnpool Tennis Bubbelbad / bubbelpool Spelrum Lekplats Liveunderhållning Handikappvänligt Biluthyrning Livsmedelsaffär Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten) Vattenskidor (2.0 miles) Vindsurfing (i närheten) Båtliv (i närheten) Fiske (i närheten) Golf (2.0 miles) Ridning (1.0 km) Hälsoklubb (2.0 miles) Casino (9.0 km) Tvätt (i närheten) Medicinsk anläggning ( 1.0 km)
Flygplats
Malaga - 19.0 miles / 30.0 km
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Los Amigos Beach Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Los Amigos Beach Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Los Amigos Beach Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Los Amigos Beach Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Los Amigos Beach Club. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Los Amigos Beach Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Los Amigos Beach Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.